Κατηγορίες

Καλάθι  

Χωρίς προϊόντα

Μεταφορικά 0,00 €
Σύνολο 0,00 €

Καλάθι Πληρωμή

Κατασκευαστές

Έξοδα αποστολής

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

 • Σε όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, το κόστος μεταφοράς αναγράφεται εμφανώς με ειδική σήμανση στη σελίδα του κάθε προϊόντος ώστε να γνωρίζετε το ακριβές κόστος για κάθε προϊόν πριν την προσθήκη στο καλάθι και πριν την έναρξη της παραγγελίας. Έτσι γνωρίζετε εκ των προτέρων το συνολικό κόστος της παραγγελίας, αποφεύγοντας ανεπιθύμητες χρεώσεις.
 • Η αντικαταβολή είναι δωρεάν.
 

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ COURIER

 • Τα προϊόντα με βάρος έως 5 κιλά (πραγματικό βάρος ή ογκομετρικό βάρος σύμφωνα με το διεθνές σύστημα της IATA) αποστέλλονται πανελλαδικά με την εταιρία ταχυμεταφορών Speedex.
 • Το κόστος μεταφοράς για τα προϊόντα με βάρος έως 5 κιλά ανέρχεται σε 4,50 €, εκτός από τα προϊόντα στα οποία προσφέρουμε χαμηλότερο ή δωρεάν κόστος μεταφοράς, το οποίο αναγράφεται με ειδκή σήμανση στη σελίδα του κάθε προϊόντος.
 • Για τις αποστολές βάρους έως 5 κιλά δεν υπάρχουν έξτρα χρεώσεις για τις δυσπρόσιτες περιοχές.   
 • Για κάθε επιπλέον κιλό (πέραν των 5 Kg) υπάρχει επιπλέον χρέωση 0,90 €.
 • Η αποστολές με Courier ισχύουν για μέγιστο ογκομετρικό ή πραγματικό βάρος 10 kg. Μεγαλύτερα δέματα αποστέλλονται με μεταφορική ή με ΕΛΤΑ (βλ. παράγραφο με τίτλο "ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ").
  

ΟΓΚΩΔΗ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Για τα ογκώδη προϊόντα δεν ισχύει η αντικαταβολή και θα πρέπει να γίνεται κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρίας ή αγορά με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Τα δέματα μέσω μεταφορικής εταιρίας ή ΕΛΤΑ αποστέλλονται με αποκλειστική ευθύνη του πελάτη. Τα προϊόντα απιστέλλονται από την Plusmed σφραγισμένα και ελεγμένα. Η Plusmed ουδεμία ευθύνη φέρει για τυχόν φθορές ή αλλοιώσεις του προϊόντος κατά τη μεταφορά.

Νοσοκομειακά κρεβάτια

 • Για τα νοσοκομειακά κρεβάτια το κόστος μεταφοράς είναι 30 € πανελλαδικά και ισχύει για παραλαβή από την έδρα της μεταφορικής εταιρίας στην πόλη προορισμού. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα για κατ΄οίκον διανομή με χρέωση πελάτη κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρία.
 • Τα ηλεκτρικά κρεβάτια Burmeier και Mobiakcare έχουν δωρεάν μεταφορικά και τοποθέτηση στις περιοχές: Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πειραιάς, Νομός Βοιωτίας, Λαμία, Χαλκίδα, Άμφισσα.

Αναπηρικά αμαξίδια - Καρέκλες μπάνιου WC - Αξεσουάρ κρεβατιών

 • Τα αναπηρικά αμαξίδια έχουν δωρεάν μεταφορικά και παραλαμβάνονται από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ ή την έδρα της μεταφορικής εταιρίας στην πόλη προορισμού. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα για κατ΄οίκον διανομή με χρέωση πελάτη κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρία.
 • Τα καθίσματα μπάνιου WC, τα αξεσουάρ κρεβατιών και λοιπά ογκώδη προϊόντα  παραλαμβάνονται από το πλησιέστερο γραφείο των ΕΛΤΑ ή την έδρα της μεταφορικής εταιρίας στην πόλη προορισμού. Εναλλακτικά υπάρχει η δυνατότητα για κατ΄οίκον διανομή με χρέωση πελάτη κατόπιν συνεννόησης με τη μεταφορική εταιρία.
 
 
ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ
 • Μπορείτε να πληρώσετε α) μέσω πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας, β) μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό ή γ) με δωρεάν αντικαταβολή.

 

Αριθμοί Λογαριασμού συνεργαζόμενων τραπεζών

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: GR25 0110 3980 0000 3982 0067 823
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ


EUROBANK ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: GR76 0260 2930 0003 1020 0762 629
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ


ALPHABANK ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 
IBAN: GR69 0140 2300 2300 0232 0001 625
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΑ ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΙΚΕ